behandlingar

Estetiska injektioner | Fransförlängning |LASHLIFT | Nagelförlängning | Tandblekning | sockervaxningDEt finns något för alla

ESTETISKA INJEKTIONER - Injektioner med Derma fillers för att återfå och bygga upp volym eller för att förstärka sina drag.


KLASSISKA SINGELFRANSAR - Jag sätter en fransextension på en av dina fransar. Eftersom jag jobbar med säker fransförlängning kommer jag inte sätta fransar som är för långa eller för tunga för dina egna fransar så dessa inte skadas. För ett lite mer naturligt resultat.


BLACK DIAMOND - Singelfransar för dig som vill ha lite mer mascaraeffekt på din förlängning.

VOLYMFRANSAR BLACK DIAMOND - Fransförlängning där jag sätter 1-3 syntetfransar per din egen frans. Perfekt för dig som vill ha lite mer fylligare ögonfransförlängning eller om du har väldigt få egna fransar.


RUSSIAN VOLUME - Tunna fransar i knippen som ger ett superfint fluff


LASHLIFT - Kom på en keratinlift där dina naturliga fransar permanentas och får en semipermanent böj som håller mellan 6-8veckor. Detta kommer underlätta i din vardag och göra att dina fransar visar upp sin bästa sida! Tillsammans med mascara blir de flawless!


SOCKERVAXNING - Skonsammaste vaxningsmetoden på marknaden som är 100% naturlig!

TANDBLEKNING - Tandblekning med det skonsammaste på marknaden just nu - Mighty smile. När du bleker dina tänder kommer du aldrig att få ljusare än din ursprungliga vita nyans vilket är en bra tanke att ha när du skall bleka dina tänder.

LÄPPMASK - I samband med din fransförlängning finns möjlighet till en vårdande läppmask.