Certifierad browliftbehandlare | februari 2020

Certifierad brynstylist | februari 2020


Ciliér Academy Stockholm (tidigare Lash for Lash)

browlift | lamination

Detta är en brynbehandling som gör det möjligt att styla och forma om dina naturliga bryn. Brynets strån formas med permanentvätskor till önskad form och färgas med brynfärg samt trimmas. Resultatet ger brynen ett mer fylligt utseende som varar upp till 6 veckor beroende på hårets individuella växtfas.


I denna behandling lyfts dina bryn och upplevs även fylligare, de färgas/formas och avslutar med en vårdande keratinbehandling som stärker och vårdar med vitaminer och mineraler samt återställer dess naturliga skydd.


Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning samt är mer lättstylade. Behandlingen passar speciellt dig som har svåra bryn att styla, som tex nedåtgående bryn, buskiga bryn eller tunna bryn.


EFTER BEHANDLING

Efter behandlingen är det bra att undvika rengöringsprodukter med olja, makeuoprodukter eller att få vatten på dina bryn. Dessa regler gäller i 48 timmar efter utförd behandling! Med keratinmascara bibehåller man effekterna som blir med browlift, inklusive tillväxt av brynen, brynfärgning (om det gjorts) , hjälper håren att bli tjockare och starkare. Återställer hårets struktur. Finns på salongen för 199kr