fransförlängning

Certifierad fransstylist | mars 2018

Diplomerad - Black diamond volym 0.10 | maj 2018

Diplomerad - Russian volym 0.07 | januari 2019

Diplomerad - Megavolym 0.03 | april 2020


Ciliér Academy Stockholm (tidigare Lash for Lash)

fransförlängning

Vid en fransförlängning fäster jag 1 eller flera syntetfransar på varje naturlig frans beroende på önskemål & kvalité på fransen. (det finns flera olika metoder och syntetfransar att välja mellan som ni kan läsa mer om här nedan).


En naturlig frans har en livslängd på ca 6-8 veckor innan man tappar den för att sedan växa ut på nytt. Vanligtvis tappar man ca 1-5 naturliga fransar om dagen och man har alltid fransar i olika tillväxtstadium. När du tappar en naturlig frans följer förlängningen med. Det vanligaste är att göra en påfyllning av fransarna efter 3-4 veckor för att hålla den fin.


Under hela behandlingstiden ligger du ner med slutna ögon. Behandlingen är smärtfri och ger ett tillfälle för avslappning där många kunder somnar.

jag jobbar med säker fransförlängning

Säker fransförlängning innebär en trygghet för dig som kund att jag bara använder dom bästa produkterna och den bästa appliceringen av syntetfransarna. - Allt för att du och dina egna fransar inte skall ta skada av fransförlängningen. Jag sätter bara syntetfransar i den längd och tjocklek som dina egna fransar klarar att bära utan att ta skada. Detta gör att du som kund aldrig behöver vila från fransförlängning utan kan ha det så länge du själv önskar. Vill du därför ha längre fransar än det rekommenderade så är jag inte rätt fransstylist för dig. Någon enstaka gång när det t.ex är inför en bröllop/fest eller liknande kan man göra dem extra långa men om man fyller regelbundet bör man jobba säkert och inte överskrida rekommendationen.

Limmet jag använder är en härdplast och kan framkalla allergier. Därför har jag en otrolig respekt för det och jobbar både med utsug för ångorna samt fäster fransarna ca 1-1,5mm från din fransrad för att limmet aldrig skall komma i kontakt med din hud. Detta är inget som kommer förändra utseendet på din fransförlängning. Får man en allergisk reaktion är detta inget jag kan rå på utan en del personer är mer känsliga än andra.


Limmet är godkänt av kemikalieinspektionen och säkerhetsdatablad finns tillgängligt på salongen

SINGELFRANSAR

VOLYMFRANSAR

KLASSISK

Klassiska singelfransar innebär att man fäster en syntetfrans på varje naturlig frans. Detta ger ett mycket naturligt och fint resultat. Förlängningen anpassas alltid efter de egna, naturliga fransarna.

BLACK DIAMOND 0.15

Black diamond (även kallad flat lashes) är en singelfrans som är lite plattare och därmed bredare. Ger ett lite mer svartare och mascaraliknanda resultat än klassiska singelfransar. Man sätter fortfarande endast en lösfrans per naturlig frans.

bLACK DIAMOND 0.10

Volymfransar black diamond - perfekt för dig som vill ha mer volym än singelfransar. Den ger mascaraeffekten men eftersom det är en lite smalare och lättare lösfrans kan man sätta 2 av dessa på de egna fullvuxna fransarna.

russian volym 0.05 el 0.07

Volymfransar Russian volym innebär att man sätter flera tunna fransar i ett knippe på varje enskild frans. Förlängningen anpassas efter dina egna naturliga fransar och ger ett riktigt fint fluff.

MEGA volym 0.03

För dig som vill ha extra mycket av det goda. Här fästs mellan 8-15 fransar i knippen på varje naturlig frans. Knippena anpassas efter kundens egna fransar.

INFÖR OCH EFTER DIN FRANSFÖRLÄNGNING

Inför din fransförlängning;

Tvätta dig runt ögonen. Inga rester från varken smuts, smink eller sminkborttagning ska finnas kvar för att uppnå bästa hållbarhet på din fransförlängning samt att jag skall hinna göra ett fullt set på din bokade tid istället för att behöva lägga extra tid på rengöring. Använd ej ögonfransböjare innan din tid. Tänk även på att fransarna ej ska komma i kontakt med vatten på 24h efter behandlingen, så att duscha innan ditt besök kan vara en god idé. Bär ej linser vid din behandling.


Efter din fransförlängning;

Det tar ca 24 h för limmet att härda klart, under denna tid ska du bara låta fransarna vara och försöka undvika att röra med fingrarna. Fransarna får dessutom inte komma i kontakt med vatten de första 24 timmarna och tänk på att undvika ånga från t.ex. varma bad, bastu och solarium.


Peta aldrig på fransarna med fingrarna, använd istället fransborsten du får av mig om du behöver få dem på plats.


Gnugga inte i ögonen och sov inte med fransarna mot kudden. Detta kan ibland vara svårt såklart och därför finns sovmasker att köpa på salongen som hjälper dig att skydda fransarna under natten. Dessa kostar 65kr och är utmärkta även för att stänga ute ljuset.

RENGÖRING

Att hålla en god ögonhygien är otroligt viktigt. Därför bör du tvätta ögonen varje morgon och kväll för att avlägsna fransarna från fett/smink/smuts-och svettrester (bortsett från de första 24h då dina fransar inte får komma i kontakt med vatten). Rengör du inte kan du drabbas av ögonsjukdomar, fransförlängningen lossnar fort, samt att dina fransar slits. Det enklaste sättet att rengöra dina fransar är genom att använda ett skum som är speciellt framtaget för fransförlängning. Rengöringsskummet finns att köpa på salongen i dofterna: Kokos, Melon, Vanilj, Äpple och slutligen Neutral som är en doftfri rengöring för dig som är lite mer känslig.

Klassiska Singelfransar

Black diamond singelfransar

Volymfransar black

diamond 0.10

Volymfransar russian volym 0.05

Volymfransar MEGA volym 0.03