LASHLIFT med keratinbehandling

Certifierad lashliftbehandlare | februari 2019


Ciliér Academy Stockholm (tidigare Lash for Lash)

Lashlift med keratinbehandling

Lashlift innebär att man permanentar de naturliga fransarna så de får en fin böj. Man kan även välja att få sina fransar färgade i samband med detta för att få dem ännu mer framträdande. Detta är ett perfekt alternativ för dig som inte kan eller vill ha förlängning eller kanske är allergisk mot limmet.


Första gången du gör LashLift utförs behandlingen enligt de rekommenderade behandlingsmetoderna och grundförutsättningar. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Vid ett annat besök kan man justera och ändra lite mer om resultatet inte fått sin fulla potential enligt min mening.


Dina naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor.

Behandlingen avslutas med vårdande keratinbehandling som även rekommenderas att fortsätta med hemma. Keratinmscara (utan färg) finns att köpas på salongen för 199kr. Detta hjälper till att stärka dina egna fransar då det innehåller samma ämne (proteiner) som själva fransen är uppbyggd av. Rekommendationen är att använda keratinmascaran morgon och kväll. På morgonen används den innan du sätter din vanliga mascara (om du använder detta) och på kvällen används den efter rengöring så du sover med den på.

INFÖR OCH EFTER DIN LASHLIFT-BEHANDLING

INNAN - Ha ej smink eller en fet, oljebaserad kräm på ögonen innan behandlingen.


Du ska inte göra Lashlift med keratin om du har eller har haft infektion i ögonen någon gång under de senaste 3 veckorna.


Böj inte dina fransar med fransböjare innan


Ta ur linser om du har detta innan behandling

EFTER - När du har gjort en lashlift skall du vänta 24h med att få shampoo och balsam på fransarna och 48h med mascara. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och bastubad. Oljan och värme kan nämligen förstöra effekten av permanenten.


Sov inte med mascara på fransarna


För bästa resultat rekommenderas användning av Keratin mascara två gånger om dagen, detta bibehåller effekterna som blir med lashlift, inklusive tillväxt av fransarna, fransfärgning (om det gjorts) , samt hjälper fransarna att hålla sig starka och friska. Återställer ögonfransens struktur. Mascaran är genomskinlig och används innan vanlig mascara som ett skydd samt på kvällen efter tvätt, innan du lägger dig. Finns att köpa på salongen för 229kr