NAGELFÖRLÄNGNING

Diplomerad nagelterapeut | okt 2015

Nail Code - Nail Design School Umeå


Dekorationskurs | Nail Design School apr 2018

NAGELFÖRLÄNGNING

Jag utför nagelförlängning i gelé med märket Nail Code samt Miss Fancy. Jag använder mig av två metoder vid förlängning där ena är tippar och den andra är att jag "mallar" och det innebär att jag bygger upp längden med gelé.


På salongen har jag över 200st färger, 60 olika glitter, äkta Swarowski-kristaller och mängder med 3D dekorationer att välja mellan för att göra din nagelförlängning unik och personlig. Vi kommer tillsammans fram till hur dina naglar skall se ut och ett tips är att titta på lite inspiration innan ditt besök så ska jag göra allt för att möta dina förväntningar.

Hur du sköter din nagelförlängning - tips och råd

Olja dina naglar 2 gånger om dagen och återfukta gärna händerna med handkräm. Använd handskar vid diskning, städning, trädgårdsarbete och kontakt med kemikalier (många rengöringsprodukter innehåller kemikalier som kan bryta ner konstmaterialet).


Peta aldrig under naglarna med vassa föremål eller dina egna naglar. Detta kan göra att förlängningen håller sämre och att du kan skada din nagel. Använd istället alltid en mjuk nagelborste för att rengöra. Du kan köpa detta hos mig på salongen för 40kr om du inte redan har detta hemma.


Temperaturväxlingar kan leda till sprickor i materialet och att materialet inte håller. Att gå ut från ett varmt hus ut i kylan kan skada konstnaglarna och leda till att de släpper eller går sönder. Använd alltid handskar ute när det är kallt!


Avlägsna aldrig din förlängning själv utan gå till en salong för detta då det kan skada dina egna naglar om det görs på fel sätt.

NAGELOLJA

Olja in naglarna 2 gånger om dagen. På nagelbandet och under nageln. Oljan gör din egen nagel flexibel och mindre skör och gör även att materialet sitter bättre.

återbesök

Boka regelbundna återbesök (3-4 veckor). Väntar man för länge blir nageln framtung av materialet och det finns risk att man bryter sina naglar eller får släpp

NAGLAR SOM GÅR AV

Går dina naglar ofta av har du troligen för långa naglar för din livsstil. Testa att ha lite kortare naglar nästa gång.

EJ VERKTYG

Tänk på att naglarna inte är några verktyg. Öppna t.ex aldrig burkar med naglarna och var aktsam när du t.ex öppnar bildörren

french fade & fransk manikyr

bling & dekorationer

ENFÄRGADE