PIERCING

Certifierad piercare sedan 2020

piercing

Certifierad piercare och godkänd av kommunen för stickande och skärande verksamhet gör att du kan känna dig trygg med både kompetens samt att alla hygienkrav är tillgodosedda och att jag jobbar säkert.


Jag använder mig enbart av engångsmaterial och sterilt förpackade smycken, nålar och tänger. Läksmycken jag använder är endast i högklassigt titan eller solitt guld som är ett hudvänligt material och är helt nickelfritt. Titan är ett hårt material som därför har mycket hudvänliga egenskaper då titanets yta försvårar bakterietillväxt samtidigt som titan är väldigt lätt.


Vid ett besök hos mig får du alltid börja med att fylla i en hälsodeklaration. Därefter talar vi igenom din hälsa, skötselråd samt kontrollerar att du är en kandidat för din tänkta piercing. Det är viktigt att förstå att inte alla har anatomin som krävs för vissa piercings och om detta är fallet kommer jag att neka behandling.


Åldersgräns 18 år eller med målsmans sällskap. Olika piercings har olika åldersgränser så läs gärna på Bokadirekt innan du bokar. Observera att piercing av bröstvårtan endast utförs på 18år eller äldre utan undantag.

bra att tänka på inför din piercingbehandling

  • Se till att du är frisk, utvilad samt har ätit något innan din stundande behandling. Allt för att du och din piercing skall må så bra som möjligt.
  • Undvik iPren, Magnesyl, Treo samt andra blodförtunnande medel minst 24h innan din behandling

tunga

nipple

medusa

septum