SMYCKA DINA TÄNDER MED VACKRA TANDSMYCKEN

Hör alltid av dig innan du bokar en tid om du vill ha ett speciellt smycke så att det verkligen finns inne. Det tar några dagar att få hem smycken ifall de inte finns i lager.

Tandsmycke är en fin detalj till ditt leende. Smycket sätts fast på tandens emalj med dental komposit (på samma vis som man fäster tandställning). Tanden skadas inte och smycket kan lätt tas bort vid ditt nästa tandläkar- eller tandhygienistbesök när du t.ex skall göra din årliga undersökning.


Finns det någon åldersgräns för att få tandsmycke?

Bara den gränsen föräldrar själva sätter till minderåriga. Är man under 18år behöver man därför målsmans godkännande.


Hör gärna av dig innan om du önskar ett specifikt smycke så det finns inne till ditt besök. Saknar jag det i mitt sortiment så tar jag hem detta.


Pris fastsättning: 399kr

tandsmycken | SMÜKKE

Unika tandsmycken från SMÜKKE i äkta 24K guld och 18K vitguld tillverkade i Sverige!


Du kan även designa ditt eget tandsmycke! Kontakta mig för att veta mer!


Pris per smycke: 450-650kr

Tandsmycken | Twinkles

Smycket är tillverkat i 22k eller 24k guld eller 18k vitguld med eller utan äkta diamant (brilliantslipade Wesselton SI diamanter). Twinkles juvelen är formad för att passa tätt mot tanden, täcker ¼ -1/3 av tanden -diskret och elegant förstärker den ditt leende utan risk för åverkan eller allergier.


Pris per smycke: 420-720kr


Tandsmycken | SWAROWSKIKRISTALLER

Swarowskikristaller sätts fast på samma sätt som TWINKLES. Det är en skimmrande liten kristall som finns i flera olika färger och storlekar.


1st kristall: 150kr

2st kristaller: 250kr

3st kristaller: 350kr

4st kristaller: 450kr


Heltand: 1.200kr (inkl fastsättning)