VAD ÄR YUMI LASHES?

Det är en avancerad, prisbelönad parabenfri keratinbehandling för dina egna fransar. Behandlingen lyfter dina fransar uppåt samt fyller fransarna inifrån med keratin, kollagen, vitaminer, pigment m.m. Vilket gör att dina fransar ser längre och fylligare ut utan att du behöver anstränga dig. Ett lyxigt alternativ till ögonfransförlängning och tillväxtserum!


Upprepade YUMI behandlingar förlänger fransarnas livscykel, vårdar fransarna & ger bättre resultat.

Yumi Lashes ska dock inte förväxlas med vanligt ”lashlift”.HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET?

Utifrån egen erfarenhet räknar vi med att effekten håller i sig mellan 6-10 veckor. Men beroende på just dina fransar kan tiden variera. Man kan förlänga effekten med hjälp av en vårdande, återfuktande transparent keratin Mascara som finns att köpa på salongen.ATT TÄNKA PÅ INNAN BEHANDLINGEN:

- Eftersom du inte bör tvätta dina fransar på minst 24 timmar, för att keratinet ska hinna sätta sig, kan det vara en bra idé att duscha innan behandlingen.

- Kom osminkad och använd inte någon oljebaserad produkt innan behandlingen.


VAD KAN PÅVERKA RESULTATET:

Framförallt om fransarna blir blöta/fuktiga under de första 24-48h. Fransarnas växtcykler som kan variera på grund utav ålder, stress, hormonbalans, graviditet/amning & sjukdomar.

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN:

- För bästa möjliga resultat, tvätta inte och håll fransarna borta från vatten/fukt de första 24-48 timmar efter behandlingen. Det innebär inga tårar, bastu, dusch eller dylikt. Skydda fransarna från fukt, regn och snö. Ju längre du väntar med att tvätta fransarna, desto bättre!

- Se till att kamma fransarna morgon och kväll, framförallt på morgonen om du har en tendens att sova med ansiktet i kudden.


Vårdande produkter i samband med din YUMI-behandling

YUMI Lashes keratin Restore mascara - YumiLashes Keratine Restore Mascara är för kunder med torra, oelastiska fransar. En genomskinlig mascara som både är en fransprimer som tar fransar till nya nivåer och en näringsbomb som förlänger fransarnas livslängd på sikt.


YUMI Lashes | Nourish serum aftercare - till för dig som vill förebygga fransavfall och/eller förlänga effekten efter Yumi Lashes keratinbehandling. Serumet stärker fransarna inifrån och ut så att fransarna förblir starka dag efter dag.


YUMI Lashes | It perfect mascara - Mascara med intensiva svarta pigment. Den lyfter fransarna och kan med fördel användas efter lash lift. Framtagen för daglig användning, klumpar inte.


YUMI Lashes | Growth serum - Det nya ögonfransväxtserumet med MDN (Methylamido Dihydro Noralfaprostal) främjar den naturliga tillväxten av ögonfransar och ögonbryn med en exklusiv formel bestående av närande ingredienser. De första resultaten syns redan efter 4-6 veckor.

yumi feet

YumiFeet är en effektiv mjukgörande fotbehandling som avlägsnar förhårdnader och döda hudceller på bara 15 minuter utan att använda knivblad samt ger dig mjuka fötter och motverkar hudsprickor! Fotbehandlingen kan användas av både män och kvinnor och hela behandlingen tar ca 40 minuter.


Denna behandling är en skönhetsbehandling och därför inte passande för problemfötter. Då rekommenderar jag att besöka en medicinsk fotvårdare.

Vill du vårda dina fötter hemma så säljer jag även gelsockor från YumiFeet som ger mjuka, sköna fötter på BARA 15 MIN (men vill du, så kan du sova i dem, titta på tv, köra bil. Produkten är helt vegansk och innehåller 80 % aktiva ingredienser som absorberas djupt in i huden (insidan är klädd med återfuktande gel med vitamin E, druvkärneolja, jojobaolja, olivolja och rosenolja). Vid kontakt med huden börjar materialet omgående frigöra de aktiva ingredienserna som penetrerar successivt hudens olika lager.


SÅ ANVÄNDER DU MAGIC SPA FOOTIES:

För bästa effekt ska man använda strumpor varje dag tillsammans med Yumi Feet aftercare fotkräm

1. RENGÖR OCH TORKA FÖTTERNA före behandlingen (smörj med kräm om mer intensiv näring behövs).

2. TA PÅ STRUMPORNA med den aktiva gelésidan mot huden. Strumporna ska vara bekväma och tätt åtsittande.

3. MASSERA VARSAMT för att starta frigörelsen av de aktiva ingredienserna. Slappna av och låt strumporna sitta på i ca 15 minuter.

4. TA AV STRUMPORNA försiktigt.


ÅTERANVÄNDBARA (går att tvätta i 30°)!