FAQ

Här samlar jag vanliga och återkommande frågor

FRANSBEHANDLING

Jag har reagerat tidigare på franslim när jag gjort fransförlängning. Kan jag testa igen?

- Har du en gång reagerat på limmet så kommer du troligen alltid att göra det, tyvärr. Limmet innehåller cyanoakrylat vilket är mycket allergiframkallande och i alla franslim finns detta i olika mängd. Är du osäker om du är allergisk och känner oro över detta kan ni alltid höra av er till mig och jag fäster några enstaka syntetfransar på prov. Låt aldrig någon applicera lim på din hud som allergitest då limmet aldrig skall komma i kontakt med huden.

ESTETISKA INJEKTIONER

När man gjort fillers, ungefär hur länge är man svullen och blå?

- Detta är väldigt individuellt men räkna alltid med den värsta svullnaden i ca 1-3 dagar (ibland kan det vara mer och det är ok också). Blånader kan vara lite mer envisa men dessa får man sminka över redan dagen efter. Ha alltid i tanken att det slutgiltliga resultatet ser man inte förrän efter två veckor (vissa områden, tex tear trough kan ta lite längre tid)

BETALNINGSALTERNATIV

Kan jag välja att delbetala min behandling?

- Det går jättebra. Du kan antingen välja att delbetala via KLARNA när du bokar eller så kan du välja detta efter utförd behandling. I vissa fall kan det tillkomma avgifter under din behandling om du väljer fler alternativ som inte valdes in i din bokning och då kan vi aktivera KLARNA på plats.

PIERCING

Hur lång läkningstid är det på en viss piercing?

Jag har valt att inte skriva ut läkningstider då jag tycker att det stressar folk i onödan. Vi är alla olika och därmed har vi alla olika läktider också.